Loop de New York Mini Marathon - Digital Edition!

Hé jij, held op hardloopschoenen. De New York Mini Marathon start dit jaar op 2 oktober in jouw omgeving! En we kunnen je energie goed gebruiken.

Schrijf je in voor €15 en waan je die dag even in New York! Je ontvangt een unieke podcast vol aanmoediging en muziek, het NYMM-deelnemerspakket, €20 korting op hardloopschoenen, handige tips en meer.

Je doet mee voor jezelf, maar ook voor een ander. Iedereen vrij van diabetes, daar rennen we voor.

Afstanden? 4.2 km, 10.5 km of 21 km.

Meer informatie

Lees meer Lees minder

zaterdag 2 oktober 2021 - 09.00

Bekijk alle

Schijf je in en doe ook mee op 2 oktober 2021. Jong en oud, alleen of met een team, korte of wat langere afstanden: Deze run is écht voor iedereen! 

Schrijf je in!
Bekijk alle

Michiel Vos geeft jou het New York-gevoel!

27-07-2021 | 12:00 New York. De stad van de magische marathon, welke hardloper droomt er niet van? Zet je koptelefoon op en VS-correspondent Michiel Vos loodst jou er op 2 oktober doorheen. Waar je ook rent, met de NYMM-podcast waan je je even in the Big Apple! Michiel Vos woont in New York en kent alle ins and outs van deze wereldstad. In de podcast kom je alles te weten over de magie van de bekendste marathon én luister je naar New Yorkse hits. Van Alicia Keys tot de Beastie Boys, deze muziek geeft jou als held op hardloopschoenen nog meer energie! Door mee te doen aan de New York Mini Marathon - Digital Edition zetten we samen ons beste beentje voor. En help je mee om de droom van 1,2 miljoen Nederlanders met diabetes dichterbij te brengen.  Iedereen vrij van diabetes. Daar rennen we voor. Doe je mee?    
Lees meer
Bekijk alle
€ 50

Lisa

Heel veel succes ! Je bent een topper ❤️ Aan: Soms moet je gewoon rennen voor je leven 17-09-2021 | 20:56