9e jaar uitrennen

Aron Schotanus

( 21 km - Digital Edition )

zaterdag 2 oktober 2021 - 09.00

Qr
van totaal € 250 (12%)

In oktober 2012 werd er diabetes bij mij vastgesteld. Na lang in het ziekenhuis te hebben gelegen kreeg ik allemaal draden aan mij en moest ik bloedprikken in m'n vingers. Mijn leven was enorm veranderd. De eerste jaren stribbelde ik veel tegen en had ik moeite met het accepteren van de situatie. Sporten als kind was mijn grootste vrijetijds besteding, rondrennen, in bomen klimmen. Dit alles kon nog steeds maar niet zonder controles van bloedglucose en dextro in m'n broekzak. Mijn bewegings vrijheid werd ingeperkt.

Als mensen mijn pomp zien vragen ze vaak meteen of diabetes mij beperkt in alledag. JA dat doet het zeker! Door mee te doen aan de New York mini marathon wil ik mezelf en andere laten zien dat ik nog steeds grote sportprestaties kan neerzetten.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 30 05-03-2021 | 23:16