De hypo's

Esther Coffeng

( Lid van team: De hypo's  )

Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 250 (15%)

Een kleine impressie van een buitenstaander.

Voorbereiding is Key. Waar ga ik heen? Wat ga ik doen? Hoelang ga ik weg? Kan ik daar ergens wat kopen? Wat eet ik? Wat zit erin? Hoeveel eet ik? Wanneer eet ik? Heb ik voldoende in huis? Neem ik voldoende mee op reis?

Slapen is voor watjes. Een volle nacht doorslapen zit er vaak niet in. Ook' nachts moet je soms spuiten. Maar ook eten terwijl je daarom 4 uur s'nachts echt iet op zit te wachten. `vooral niet als je ook nog som 6 uur op moet voor een belangrijke meeting.

Prikken. Prikken in je buik. Prikken in je vingers. Ook als je in een restaurant zit en een jurk aan hebt. Ohja en een grote prik mee naar het buitenland, just in case.

Op onderzoek. Naar oplossingen voor zaken waar jij en ik waarschijnlijk niet eens over nadenken. Elkaar opzoeken ervaringen en adviezen delen.

Als je ziet wat een positieve impact nieuwe technieken en technologieën (machines met buisjes, open source software en sensors en transmitters uit een ver land) al kunnen hebben op iemands nachtrust, gezondheid maar ook met name een gevoel van controle en veiligheid. Dat gun je dat iedereen en meer.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 37,50 14-07-2019 | 20:22