Tante Femke loopt voor Rosalie en Yannick, samen sterk!

Femke de Bruijn

( 10,5 km | Lid van team: Rosalie Runners & Yannick Yankees )

zaterdag 2 oktober 2021 - 09.00

Qr
van totaal € 250 (12%)

Mijn nichtje Rosalie heeft sinds een paar jaar Diabetes type 1. We hebben de afgelopen 3 jaar met een familieteam meegelopen voor het Diabetes Fonds. Dit jaar heeft haar broertje Yannick ook die diagnose gekregen. Wat een verdriet! Een dubbele motivatie om dit jaar weer mee te doen. 'Team Rosalie Runners' is 'Team Rosalie Runners & Yannick Yankees' geworden, geheel in New York Style.
Kinderen horen niet ziek te zijn! We willen zoveel mogelijk geld ophalen zodat er snel een kunstalvleesklier kan komen en ze hun kinderleven weer terug krijgen! Wij hopen op uw steun, alle donaties zijn welkom!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 30 29-03-2020 | 15:14