Polak rent met gemak

Naomi Polak

( 21 km - Digital Edition )

zaterdag 2 oktober 2021 - 09.00

Normal 8eb27dac6e4e1e94fce286bc92ab2b74b1444fc7
Qr
van totaal € 1.500 (86%)

Ik heb jaren hardgelopen, maar ik kwam nooit verder dan 5km. Tot ik eens meedeed aan wat hardloop evenementen, waardoor ik met pijn en moeite de 10km haalde. Dat was jaren geleden en ben vlak daarna gestopt met hardlopen, want ik vond het saai en zwaar. Nu ben ik gestopt met roken en zocht ik een manier om mijn energie kwijt te kunnen in deze gekke Covid-tijd aangezien er niet meer binnen gesport mocht worden. Dus toch maar hardlopen, ik woon tenslotte naast de duinen! En wat gaat het goed, wat gaat het lekker; ik haal inmiddels de 14km 💪 In deze periode heb ik veel tijd gehad om te relativeren en ik heb het geluk dat ik gezond ben en mag/kan hardlopen. In mijn familie komt diabetes voor en ik zoek al langer een manier om iets voor het Fonds te betekenen. Één plus één is twee, dus ik wil mijn gezondheid en sportiviteit inzetten voor de gezondheid van onder andere mijn zus en moeder! Dus iedereen op alle noorder- en zuiderbreedtes Zet je geld in voor het bestrijden van diabetes!!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 20 Zet hem op! 12-06-2021 | 11:24
€ 25 10-06-2021 | 21:39
€ 50 09-06-2021 | 14:58
€ 15 09-06-2021 | 14:51
€ 50 08-06-2021 | 17:34
Bekijk alle

En doorrrrrr

01-06-2021 | 21:20 Na mijn laatste 14km loop had ik een lichte zeur in mijn rechter knieholte, die speelde 5 dagen geleden op toen ik die prachtige groene route in de duinen liep. Toch maar even rustig aan, zei mijn instinct.  Nu weten we allemaal dat ik niet zo goed rustig aan kan doen als het om fysieke activiteiten gaat, dus ik heb mij vreselijk uitgesloofd op de tennisbaan! Wat was ik blij weer op het tapijt in de Fablo Tennishal te staan. Dat is toch wel een thuiswedstrijd voor mij, daar waar ik tennissen heb geleerd. Geen geslide op kapotte dakpannen, gewoon stilstaan wanneer je wilt en afzetten zonder een slechte slippende start zoals in Mariokart...  Dat heeft als gevolg dat ik mijn beenspieren een flinke optater heb gegeven omdat ze opeens vol kracht mijn gehele lichaam tot stilstand moeten brengen en binnen een split second ook in beweging moet brengen, zonder iets te scheuren. Het tempo lag hoog, want Guus had er ook zin in. Ik had dus FUCKING SPIERPIJN. Leek mij geen best plan om in de dagen erna mij ook nog uit te sloven in mijn hardlooppakje...  Tot vandaag! Ik had mijn tempo-meester Bram mee op de fiets (want hardlopen gaat nog even niet na de 30km Trail du Barrage). Gelukkig kon hij af en toe wel wat water aanreiken. Het weer was heerlijk en de omgeving mooi! En het allerbelangrijkste: geen pijn en ik heb heerlijk gelopen! Ik kijk er naar uit om deze week weer een langere afstand te doen, ben benieuwd hoe de 12km in mijn beentjes zit!
Lees meer