Polak rent met gemak

Naomi Polak

( 21 km  )

van totaal € 1.500 (90%)

Ik heb jaren hardgelopen, maar ik kwam nooit verder dan 5km. Tot ik eens meedeed aan wat hardloop evenementen, waardoor ik met pijn en moeite de 10km haalde.

Dat was jaren geleden en ben vlak daarna gestopt met hardlopen, want ik vond het saai en zwaar. Nu ben ik gestopt met roken en zocht ik een manier om mijn energie kwijt te kunnen in deze gekke Covid-tijd aangezien er niet meer binnen gesport mocht worden. Dus toch maar hardlopen, ik woon tenslotte naast de duinen! En wat gaat het goed, wat gaat het lekker; ik haal inmiddels de 14km 💪

In deze periode heb ik veel tijd gehad om te relativeren en ik heb het geluk dat ik gezond ben en mag/kan hardlopen. In mijn familie komt diabetes voor en ik zoek al langer een manier om iets voor het DIabetes Fonds te betekenen. Één plus één is twee, dus ik wil mijn gezondheid en sportiviteit inzetten voor de gezondheid van onder andere mijn zus en moeder!

Dus iedereen op alle noorder- en zuiderbreedtes Zet je geld in voor het bestrijden van diabetes!!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 10 01-10-2021 | 15:53
€ 15 28-09-2021 | 15:57
€ 15 20-07-2021 | 14:29
€ 20 Blankeeeeet 06-07-2021 | 13:46
€ 20 Zet hem op! 12-06-2021 | 11:24
Bekijk alle

Tijdsdoel

20-07-2021 | 16:21 Ok, ik had niet verwacht dat ik nú al deze afstand zou lopen, maar ik heb afeglopen zondag toch echt bijna een hele halve marathon gelopen in Amerongen!! Vorige week woensdag besloot ik mee te doen met de Amerongse Berg Trail van 20 km, want waarom ook niet! Ik maakte mij niet zozeer druk om de afstand, want iets in mij zei, als ik 11km kan beheersen in de Ardennen, bijna 15 km op de weg kan lopen, dan kan ik ook wel 20km door een Nederlands bosgebied.  Jeetje, wat een tijd heb ik weer neer weten te zetten: 20,5km in 2 uur en 0 minutenIk weet oprecht niet hoe ik het doe, want zo gericht train ik niet. Misschien is dat ook wel het geheim; ik zorg ervoor dat ik voor mijn loop met mijzelf afspreek dat ik 'gewoon lekker ga lopen'. Niks forceren, geen tijd nastreven, gewoon genieten. De gedachten erachter is simpel. Ik heb geen zin in een zelfopgelegde teleurstelling.  Ik weet nu dat de 16e kilometer ongeveer de grens is tot waar ik lekker kan lopen, de laatste vier moesten er wel redelijk uitgeperst worden en mentaal was dat ook wel een kleine strijd. Ik had gewoon écht geen zin meer. Ik had dorst, ik had het warm, ik wilde sappig fruit, ik wilde zitten. Maar na het neerzetten van zo'n tijd ben je dat gemekker al weer gauw vergeten! Met mijn zus heb ik vooraf afgesproken dat als ik deze Amerongse Berg Trail uit zou lopen binnen 2,5 uur, dan mag zij een streeftijd noemen voor het live event van de NYMM in Rotterdam. Godzijdank is het verplaatst naar het voorjaar, want ze heeft 1 uur en 45 minuten genoemd.  Haalbaar toch?! :D  
Lees meer