Run on insulin!

Roos Guijt

( 21 km | Lid van team: Run on insulin )

zaterdag 2 oktober 2021 - 09.00

Qr
van totaal € 1.000 (7%)

'Run on Insulin op Instagram'

'Run on Insulin op Facebook'

'Insulin gives me life, but running keeps my soul alive'

Zo'n 2,5 geleden ben ik onder de naam 'Run on insulin' gestart met hardlopen, dit om geld op te halen voor de genezing van diabetes. Want... die genezing moet er komen! Niet alleen voor mij, maar voor al die andere mensen die dagelijks moeten zien te (over)leven met deze gemene ziekte.

Diabetes is méér dan 'even' een prikje-en-een-spuitje, dat heb ik na 21 jaar helaas al moeten ervaren. De ziekte sloopt me zo nu en dan en (steeds meer) complicaties liggen constant op de loer. Op sommige momenten ben ik er dan ook, heel eerlijk, helemaal klaar mee.

Ik heb gemerkt dat hardlopen mij helpt, het zorgt er namelijk voor dat ik even mijn hoofd kan leeg maken. Een hoofd dat dikwijls vol zit met getelde koolhydraat-porties, ziekenhuis afspraken en de angst voor verdere complicaties. Inderdaad ......Hardlopen als therapie dus. Op deze manier sla ik zogezegd -twee vliegen in één klap-. Ik kan na het hardlopen mijn diabetes beter de baas blijven, en daarnaast help ik ook nog eens mee deze ziekte zo snel mogelijk te kunnen genezen! Hoe fijn zal dat zijn!

Help jij mee?

..alvast heel erg bedankt! :-)

 

Meedoen in dit team?

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 10 07-06-2020 | 17:18
€ 15 Ook ik loop mee en vind het belangrijk anderen ook te sponsoren. Samen maken we er een mooie bedrag van. Succes. 02-04-2020 | 12:27
€ 15 Ik gun iedereen een gezond en normaal leven. Meer bekendheid maakt ook dat mensen het beter begrijpen 30-03-2020 | 15:28
€ 30 23-03-2020 | 21:12