ik 21km lopen. Jij/u doneren?

Wijnand van Beers

( 21 km - Digital Edition )

zaterdag 2 oktober 2021 - 10.00

Normal 9a1ed489c41d6dce08aaaf77d698b072a6132451
Qr
van totaal € 250 (48%)


  • Nederland, Europa, de wereld staat in brand. Een virus zorgt ervoor dat alles plat komt te liggen en velen ziek worden en/of erger. Er lijkt momenteel geen eind te komen aan alle ellende...Maar toch is dit op een dag voorbij. En dan mogen we weer doen en laten wat we willen. Op een dag kunnen we weer meedoen met al die mooie loopevenementen die we zo graag doen. En daarom heb ik mij alweer ingeschreven voor een loop nog ver van nu. Om hoop te houden. Om iets als houvast te hebben en naar uit te kunnen kijken. Een lichtpunt in deze donkere tijd.Er ontstaan nu mooie initiatieven. En daar wil ik tegen die tijd ook mee door gaan. Daarom schreef ik mij in voor deze mooie loop. Om zo iets goeds te kunnen doen voor een ander. Om geld bij elkaar te krijgen en zo diabetes de wereld uit te lopen. Voor dit doel loop ik 21km. Ik loop...doneer jij? Alvast bedankt!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 20 29-03-2020 | 12:36
€ 20 28-03-2020 | 17:19
€ 20 28-03-2020 | 11:10
€ 60 26-03-2020 | 21:30
Bekijk alle

Zandvoort Circuit Run

29-03-2020 | 20:44 Dit weekend had ik net als de afgelopen jaren in Zandvoort gezeten. En daar dan vandaag, 29-03-2020, de 16.1km Zandvoort Circuit Run gelopen. Al 5 keer eerder liep ik deze geweldige loop. Elk jaar liep ik daar de 12km. Helaas werd eerst de run afgelast en niet veel later kon door sluiting van het vakantiepark ook mijn weekend niet doorgaan. Dit alles door het corona virus wat voor zoveel mensen voor ellende zorgt. Voor mij blijft het tot nu toe bij het niet doorgaan van hardloopevenementen, theater bezoekjes en dit weekend en later een vakantie. Maar voor veel mensen zijn er natuurlijk veel ergere dingen aan de hand. Die zijn door dit virus erg ziek geworden of erger....Dus klagen mag ik zeker niet. En dat doe ik dan ook niet. Mijn gezondheid en die van de mensen die mij dierbaar zijn gaat voorop. De rest komt later wel weer als alles voorbij is. Want daar geloof ik zeker in. Dit gaat voorbij. Deze ellende overwinnen we met zijn allen. Tot die tijd doe ik mijn ding. Zolang het kan en mag ren ik door. Vandaag liep ik de helft van de afstand die ik in Zandvoort zou lopen. Vandaag genoot ik van het lopen, de kou in de ochtend, de zon en de podcast die ik tijdens het lopen luisterde. Echt trainen. Doe ik nog niet voor de NY mini marathon. Dat komt over een paar weken wel. Dan ga ik me voorbereiden op de halve marathon van Amstedam en pak ik deze run daarvoor mooi even mee. Niet om in Rotterdam een mooie tijd neer te zetten. Nee, in Rotterdam wil ik lopen om te genieten. Van het mooie evenement, mijn eerste keer, en zeker ook van die mooie stad. En laat ik niet vergeten dat ik dan ga genieten van het feit dat we weer mogen meedoen aan zulke mooie evenementen. Want wat ik al zei...Deze ellende gaat voorbij. Hier komen we sterker uit. Tot die tijd...Geniet van de kleine dingen die we nog hebben en kunnen. Blijf veilig, gezond en lief voor elkaar.   groet, Wijnand
Lees meer