Met jouw bedrijf meedoen?

Wil jij met jouw bedrijf in actie komen om diabetes de wereld uit te helpen? Kom dan in actie tijdens de New York Mini Marathon. Wat de mogelijkheden zijn lees je hier.

Meedoen met een team?

 

Meld meteen eenvoudig je bedrijfsteam aan! Een team is een samenvoeging van individuele runners die krachten willen bundelen. Er zit geen minimum of maximum aantal deelnemers aan een team. Eerst meldt de team captain het team en zichzelf aan. Deze persoon kan op dat moment ook andere teamleden aanmelden en zo in éen keer het inschrijfgeld voor alle teamleden afrekenen. Meer informatie en handige tips over een team aanmaken lees je op de “Hoe werkt het?” pagina.

Ook bestaat er de mogelijkheid als werkgever het inschrijfgeld van werknemers voor een deel te sponsoren. Voor meer informatie hierover. Neem dan contact op met ons.

Liever een volledig teamarrangement? Of juist alleen een deel van het inschrijfgeld sponsoren als werkgever? Neem dan contact met ons.
Wij bieden volledige bedrijfsarrangementen op maat aan inclusief inschrijfgeld, donatie aan diabetesonderzoek, shirts en meer. Deze pakketten starten vanaf 1500,- (en 5 startbewijzen). Ook is het mogelijk voor werkgevers om alleen een deel van het inschrijfgeld te sponsoren, dat werknemers de andere deel zelf bekostigen (bij een minimum afname van 10 startbewijzen).

 

Niet lopen wel steunen?

Wil je de hardloopschoenen liever in de kast laten staan maar wel de deelnemers en het Diabetes Fonds helpen om een stap dichterbij de genezing van diabetes te komen? Dan zijn er verschillende opties. Denk bijvoorbeeld aan het volgende:

  • Prijzen om deelnemers te bedanken en feliciteren met hun prestaties (hardlopen maar ook donatieswerven)
  • Producten en/of diensten ter behoeve van de evenementenorganisatie
  • Medewerkers “ter beschikking stellen” om op de dag zelf te helpen met de organisatie
  • Een specifiek onderdeel van de dag sponsoren (zoals een rustpost)
  • Hoofdsponsor worden de New York Mini Marathon (afspraken en invulling volledig op maat), meer informatie vind je op onze Sponsoren-pagina

 

Het zou fantastisch zijn als jouw organisatie bijdraagt aan de New York Mini Marathon en zo aan onderzoek naar de genezing van diabetes. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op via info@newyorkminimarathon.nl of op het telefoonnummer 033 303 2056.