Deelnemersinfo

Hier vind je praktische informatie over de New York Mini Marathon. Staat de informatie die je zoekt er niet bij, kijk dan eerst even bij de veelgestelde vragen.  

Als je van hardlopen houdt is de New York Mini Marathon hét event voor jou. Zeker wanneer je meer onderzoek mogelijk wilt maken om te helpen de genezing van diabetes werkelijkheid te maken. Of je nu een beginner of een fanatieke hardloper bent; we beloven je een prachtige dag met onvergetelijke ontmoetingen en ervaringen.

Afstanden

De New York Mini Marathon is een hardloopevenement geschikt voor een breed publiek. Je kunt kiezen tussen 3 afstanden: de authentieke mini-marathon van 4,2 km (ook geschikt voor kinderen), de kwartmarathon van 10,5 km en de halve marathon van 21 km.

Meer over de routes? Kijk dan de routepagina.

Locatie en programma

De gezamenlijke start voor alle afstanden is om 10:00 uur in Rotterdam (locatie vogt). Het terrein en de inschrijfbalies gaan om 8.30 uur open. Wij verzoeken je om uiterlijk 9.45 uur klaar te staan.  Supporters zijn van harte welkom om mee te komen

Door de verschillende afstanden komen er de hele ochtend runners over de finish. Om 12.30 maken wijde eindstand bekend. Wij vinden het daarom ook leuk als de lopers dan binnen zijn. Kijk op de programmapagina voor meer informatie.

Inschrijven

Het evenement heeft een maximum aantal deelnemers, dus let op: 'vol is vol'. Om als Runner mee te doen betaal je € 37,50 inschrijfgeld. Bij een inschrijving voor 6 mei 2018 krijg je early-bird-korting en betaal je € 30. Vanaf 23 september geldt een last-minute tarief van € 45.

De New York Mini Marathon is een fondsenwervend evenement en daarom krijg je als deelnemer ook je eigen fondsenwervingspagina. Het ophalen van fondsen is niet verplicht, maar wel heel gewenst. We organiseren het evenement immers om geld op te halen voor onderzoek naar diabetes (het is geen officiele wedstrijd, het parcours is dan ook niet volledig afgezet).

Na je inschrijving krijg je een persoonlijke actiepagina op deze website. Hiermee kun je iedereen in je omgeving via onder andere WhatsApp, e-mail, Facebook, LinkedIn en Twitter oproepen om jouw deelname aan de New York Mini Marathon te steunen met een donatie. Daarnaast voorzien we je regelmatig van handige tips om zoveel mogelijk donaties te verzamelen.

Faciliteiten

Op het start en finish zijn cateringpunten ingericht waar, tegen betaling, eten en drinken verkrijgbaar is. Bij de rustpunten onderweg kun je drinken en kleine versnaperingen verwachten. Zorg ervoor dat je in ieder geval ook voldoende water en snacks of druivensuiker bij je hebt.

Iedereen is zelf verantwoordelijk voor zijn of haar spullen. Zorg dat je geen waardevolle spullen meeneemt. Er zullen geen kluisjes beschikbaar zijn rondom de start en finish. 

Er zullen geen douchefaciliteiten aanwezig zijn.

Vragen

Staat de gewenste informatie er niet bij? Kijk dan bij de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.