Vader van Juul

Laurens van Oosterom

( 21 KM  | Lid van team: Team Juul )

Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 150 (43%)

Onze lieve Juul is 3 jaar geleden gediagnosticeerd met diabetes type 1. Op dat moment stond ons leven op zijn kop: 24/7 zijn BG in de gaten houden, infusen wisselen, sensoren plaatsen, hoofd magazijn spelen in voorraad Diabetes hulpmiddelen, altijd achterwacht zijn bij het naar school gaan en sporten, mentaal als gezin deze impact verwerken en heel veel uitleggen aan de lieve mensen om ons heen. Dit zijn slechts een paar aspecten in de wervelwind die deze diagnose met zich meebracht.

Nu een paar jaar verder is de storm een beetje gaan liggen maar de zorg blijft. Toch hebben wij het motto: ''Zouden we het doen voor de diagnose, zo ja....dan gaan wij het nu ook gewoon doen''. Dit brengt veel uitdaging met zich mee om Juul gewoon Juul te laten zijn, voor hem als kind en voor ons als gezin.

Gelukkig gaan de ontwikkelingen van de technologie razendsnel en elke ontwikkeling betekent een stukje meer gemak en een stukje minder zorgen om de toekomst. Willen jullie ons daar ook mee helpen, niet alleen voor Juul maar voor alle mensen die deze zorg met zich meedragen!

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle
€ 50 07-09-2021 | 11:51
€ 15 19-06-2021 | 13:52