Dreamteam Suze

Maak het onmogelijke mogelijk en volg je droom!

( Gekozen door teamcaptain: Kidsrun - 420 meter )

Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 330 (852%)

Op 14 mei 2022 gaat Suze met haar dream team de uitdaging aan: wij doen mee aan de New York Mini Marathon in Rotterdam!

Wij hebben een droom, een hele mooie droom! Want wat zou het toch fijn zijn, als de diabeteszorgen voor Suze elk jaar een beetje minder worden. Wat zou het toch fijn zijn als al die mooie onderzoeken resultaat gaan hebben en Suze haar leven later steeds makkelijker wordt als het gaat om de diabetes. Daar gaan wij heel graag voor rennen!

En wat doet Suze dat met een bijzonder team, omringd door haar beste vriendinnen en neef, wauw, kippenvel! We gaan er een dag van maken om nooit te vergeten en daar kunnen jullie aan bijdragen!

Wil jij ons alsjeblieft helpen meer diabetesonderzoek mogelijk te maken door onze inzet te sponsoren? Alvast heel erg bedankt namens onze topper Suze en haar vriendinnen en neef! Wat zijn we trots! Trotser dan trots!

Bekijk alle
€ 5 18-05-2022 | 20:25
€ 10 14-05-2022 | 09:51
€ 56 Lieve Suze, Omdat jij onze topper bent!! Liefs Memo, Carlijn, Xavi, Yuna en Nova 14-05-2022 | 07:54
€ 5 11-05-2022 | 14:00
€ 5 09-05-2022 | 18:27
Bekijk alle

Dreamteam dag!

25-04-2022 | 17:25 Vandaag was het dan eindelijk zover, de dag waarop we ons, met Suze haar Dreamteam voor gingen bereiden op 14 mei.Een dag die vooral in het teken staat van vriendschap, van elkaar echt kennen, van er voor elkaar zijn, van samen genieten en plezier maken en van een hele grote lach!Die 420 meter lopen, dat gaat ze echt wel lukken deze toppers! Een spanddoek maken, super leuk, daar gaan we helemaal voor! En dan ook nog samen stralen op de foto in de mooie shirts.Het was fijn, Suze heeft genoten en ligt nu moe maar voldaan op de bank. Vriendschap Had ik jou al eens gezegd,hoe trots ik op jou ben?Weet je eigenlijk hoezeer ik je bewonder?En dat ik je zo lief vind, onze vriendschap zo bijzonder! Je weet het vast wel,voelt het heus.Maar ik zeg het toch graag even,Ik wil dat je nooit vergeet,hoe onmisbaar je bent in mijn leven. En hoe hart het ook regent,hoe donker het soms kan zijn.Je mag altijd bij mij schuilen,ik wil delen in je pijn.Ik wil er voor je zijn, met een knuffel, een arm om je heen,gewoon omdat je dan voelt, ik ben hier niet alleen. En voelt het leven fijner,omdat de zon weer schijnt,dan genieten we van onze vriendschap,niemand kan dat zoals wij!
Lees meer