Miran & haar homies

Samen maken we ons sterk

( Gekozen door teamcaptain: 4.2 KM  )

Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 1.090 (100%)

Op 14 mei 2022 gaan wij met ons team de uitdaging aan: wij doen mee aan de New York Mini Marathon in Rotterdam! We rennen mee, we helpen mee als vrijwilliger op het evenement en we moedigen aan! Wij gaan dan hardlopen voor onszelf én voor het goede doel, het Diabetes Fonds.

Miranda: 'Diabetes heb je niet alleen. Letterlijk en figuurlijk'. Naast dat papa & mama ook diabetes type 1 hebben de mensen dichtbij je het toch ook altijd een klein beetje. Zonder het meedenken, aanpassen en opletten van mijn lieve vrienden (homies) zou het hebben van diabetes toch nog een stukje eenzamer zijn dan het soms al is.

Dus een shout- out naar alle banenbroden die zonder toegevoegde suikers worden gebakken en gedeeld. Het meenemen van een extra rolletje dextro naar een sportles/wandeling- just in case. Het opnoemen van de ingrediënten & bewaren van etiketjes als er voor me wordt gekookt. Zilvervliesrijst mee eten ipv witte rijst. Het geduldig wachten als ik even in een hypo zit. Koude washandjes bij een sweat attack. Begrip als ik me een keertje niet zo lekker voelen door een hyper. Mee terug naar huis als ik een keer mijn insulinepomp/telefoon om te meten ben vergeten. Ruimte maken voor alle spullen die ik meezeul in een tas. Een extra oplettend oog tijdens een surfsessie. Even vragen of 'het tijd is om te meten' als ik een beetje pips ben. Het meenemen van powerbanks om de boel op te kunnen laden tijdens kampeersessies. Een kaassoufflé delen na iets te veel alcohol. Halverwege de nacht even komen checken of alles nog goed gaat. Daarvoor mijn grote dank. 

Ik gun mezelf, maar zeker ook mijn omgeving, een leven zonder diabetes! Jij ook? Wil jij ons alsjeblieft helpen meer diabetesonderzoek mogelijk te maken door onze inzet te sponsoren? Alvast heel erg bedankt.

Bekijk alle
€ 5 15-05-2022 | 21:03
€ 15 15-05-2022 | 10:11
€ 10 14-05-2022 | 09:02
€ 10 13-05-2022 | 12:10
€ 20 Heel veel succes Miranda! Je bent een topper en we gaan je morgen zeker aanmoedigen :-) 13-05-2022 | 10:35