Run on insulin

Virtual run on insulin

( Gekozen door teamcaptain: 21 KM  )

Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 10.000 (62%)

Facebookpagina van 'Run on Insulin'

Instagrampagina van 'Run on Insulin'

Het team van 'Run on insulin' wil nogmaals met zoveel mogelijk andere mensen op 2 oktober 2021  de finish halen van de enige echte New York Mini-marathon.

Diabetes is nog steeds een slijtageslag, deze ziekte is namelijk niet alleen het zichtbare insulinepompje op je lijf of het lichamelijke 'ongemak'. Diabetes is ook zeker psychisch een zware belasting op je. Diabetes stelt je constant op de proef door je 'emmertje' te vullen met nachtelijke hypo's en dus slaaptekort, hypers en de wisselende emoties die daarbij komen kijken, koolhydraten die geteld moeten worden waardoor diabetes ook tijdens een etentje nooit ver weg is. Diabetes type 1 wijkt namelijk nooit van de zijde van méér dan een 1 miljoen mensen in Nederland, tenminste ..voorlopig helaas nog niet.

Ik (Teamcaptain - Roos) zou zo graag eens rust in mijn hoofd willen hebben. Even vakantie van deze nare ziekte. Even geen koffer die stikt van alle medische attributen die ik genoodzaakt ben om telkens mee te zeulen. Even geen koolhydraten tellen, vervelende infuus-setjes prikken, of telkens gedisciplineerd binnen de lijntjes kleuren met mijn bloedsuiker. Ik zou een 'normaler' leven willen, maar helaas... Daar kan ik voorlopig alleen nog maar dromen, want wanneer ik wakker word, is de diabetes type 1 er jammer genoeg nog steeds..

Diabetes type 1 reguleren is topsport in zijn puurste vorm ..en dat dag in, dag uit. Elke dag dat de diabetes te reguleren is, is naar mijn idee een topprestatie. (Ook wanneer die dat even niet is trouwens..) Ook wij, het team van 'Run on insulin', willen 2 oktober 2021 weer een topprestatie neerzetten. Wil jij ons helpen om dromen werkelijkheid te laten worden? Dat kan! Doneren vinden wij heel lief, maar zelf ook meelopen is nog veel leuker! :-)

BEDANKT!

Meedoen in dit team? Klik hier!

Bekijk alle
€ 15 Zet hem op Christian.!! XxMam 24-09-2021 | 14:31
€ 15 24-09-2021 | 14:17
€ 25 17-02-2021 | 20:18
€ 5.841,35 De totale opbrengst van de #virtualrunoninsulin, opgehaald door Marco en Roos van het team 'Run on Insulin'. 06-07-2020 | 16:18
€ 10 07-06-2020 | 17:18
Bekijk alle

VIRTUAL RUN ON INSULIN IS LIVE!

21-04-2020 | 11:29 Yes! Yes! Yes! De 'Virtual Run on Insulin' voor het Diabetes Fonds is LIVE! 😊 Aangezien vele hardloop- en wandelevenementen nu geen doorgang kunnen vinden, is het team van 'Run on Insulin' gaan brainstormen op welke manier wij alsnog een groots event kunnen organiseren voor de 'New York Mini-Marathon'. En yes, wij hadden een ideetje!  Een heuse virtual run, waarbij de gehele opbrengst naar het Diabetes Fonds zal gaan. Hoe vet is dat! 👏🏽 In totaal zullen er 250 helden op hardloop- of wandelschoenen in de maand mei kunnen deelnemen en uiteraard krijg je van ons een -limited edition- medaille!  De inschrijving is open (en gaat al hard!) en via deze link kun je je simpel aanmelden:  Inschrijven 'Virtual Run on Insulin'  Deelname is €15,- Omdat er maar 250 mensen blij te maken zijn met een plekje om die felbegeerde 'Virtual Run on Insulin' medialle te kunnen verdienen, is het misschien wel slim om snel te beslissen! 🤷🏼‍♀️ OP = dus echt OP! Zorg dus dat je jezelf niet teleur hoeft te stellen.... 😂Enne, heb je ondertussen een plekje weten te bemachtigen? Laat het dan even weten hè! Gebruik op socialmedia #virtualrunoninsulin, dan weten wij je wel te vinden! Spread the word! 🗣😉
Lees meer