George Baker zingt jullie over de finish!

04-10-2019 | 11:38

Op de vraag ‘Wie denken jullie dat er dit jaar komt optreden?’ waagden velen van jullie een gok. Famke Louise, Snollebollekes, Anita Meijer en zelfs Bon Jovi kwamen voorbij. Na Lee Towers vorig jaar, komt dit jaar de enige echte George Baker de New York Mini Marathon muzikaal afsluiten!

De reden voor George om jullie toe te komen zingen in ‘Central-Park’, ons start- en finishterrein: “1,2 miljoen mensen in Nederland hebben diabetes, waaronder ook mijn persoontje … Daarom doe ik graag iets voor het Diabetes Fonds”. Het belooft een throwback te worden naar de jaren 70. Ben jij er klaar voor om uit volle borst mee te zingen met Una Paloma Blanca en Litttle Green Bag?

Niet alleen in Central Park is van alles te beleven. Op de route kom je allerlei leuke highlights en entertainment tegen. Afhankelijk van de route die je loopt, ren je door het stadsgroen van de Broncobuurt of langs het Kasteel van Sparta. Bij de Rocky Challenge waan jij je even Rocky Balboa, en in ‘Chinatown aan de Maas’ laat je je betoveren door een draak. Say cheese bij de Skyline-selfie en ren dan langs de cheering squad richting de eindstreep om je welverdiende medaille te ontvangen.

Nog even en het is echt zover!

 

Programma en starttijden