Ready? Set. GO!

13-04-2020 | 00:00

Thuisblijven en afstand houden: alles gaat momenteel even anders. Behalve hardlopen! Hardlopen is nog nooit zo populair geweest! Schoenen aan, deur uit en gaan…maar dan wel in je eentje voorlopig. Over een half jaar is dat hopelijk weer anders. Het Diabetes Fonds organiseert op 3 oktober daarom de derde editie van de New York Mini Marathon.

Wij roepen alle helden op hardloopschoenen en doeners met dromen op om mee te doen! Want of je nou een beginnende, ervaren, jonge of wat oudere hardloper bent, het maakt niet uit. Behaal je hardloopgoals tijdens de NYMM en kies voor een afstand die bij jou past! Ga voor de authentieke mini-marathon van 4.2 km, de kwartmarathon van 10.5 km of de halve marathon van 21 km. En voor de kids van 4 tot 12 jaar is er ook dit jaar een Kidsrun van 420 m. Tijdens dit hardloop evenement halen wij een stukje New York naar Rotterdam, en ren je tussen de yellow cabs, wolkenkrabbers en kom je misschien zelf de statue of liberty tegen!

Dus of je nou net begonnen bent met hardlopen, of hier al mee bezig was, hoe leuk is het om voor jezelf een doel te stellen. Dus start met trainen en stap samen met andere enthousiastelingen op 3 oktober over de finish! Vroege vogels kunnen zich tot en met 30 april inschrijven tegen het early bird-tarief van €30.

Dus schrijf je in, kom in actie en help hiermee onderzoek naar betere behandelingen en de genezing van diabetes mogelijk maken. Ready, set, GO!

 

Schrijf je nu in!