3de editie van de NYMM verplaatst naar 2021

12-06-2020 | 11:44

Na het volgen van het nieuws en de ontwikkelingen rondom de corona-maatregelen, en na veel overleg, hebben wij een lastig besluit moeten nemen: de 3de editie van de NYMM gaat in 2020 niet door. Het evenement wordt verplaatst naar 2021.

We vinden het heel jammer en hebben daarom ook eerst hard gezocht naar haalbare opties binnen de richtlijnen en adviezen die nu bekend zijn. Helaas is er nog te veel onzekerheid. Onzekerheid over de vergunningen, onzekerheid over de aanmeldingen en opbrengsten, en vooral onzekerheid over het waarborgen van de veiligheid van alle deelnemers en betrokkenen. 

De 3de editie van de NYMM zal op zaterdag 2 oktober 2021 in Rotterdam plaats vinden. Wij kunnen niet wachten om jullie allemaal te verwelkomen aan de start en toe te juichen bij de finish. Alle ingeschreven deelnemers staan automatisch ingeschreven voor 2021. Ook het opgehaalde bedrag blijft staan en nemen we mee naar volgend jaar. We zijn enorm dankbaar voor alle enthousiasme en inzet tot nu toe!

Tot slot laten wij jullie graag weten dat wij ondertussen niet stil zitten. Door de coronasituatie en de impact op verschillende acties en evenementen, loopt het Diabetes Fonds inkomsten ten behoeve van diabetesonderzoek mis… Daarom zijn wij onder andere bezig met een online alternatieven die binnen de 1,5 meter-richtlijnen passen. Dus stay tuned en blijf op de hoogte via onze social media kanalen (Instagram, Facebook).

Keep running, stay safe!

Heb je nog vragen? Bekijk de FAQ of neem contact met ons op!