Hoe schrijf ik mij in?

We kijken terug op een prachtige dag. Bekijken hier ons nieuwsbericht over het event van 13 mei. 

Deelnemen aan de New York Mini Marathon kan op meerdere manieren. Je kunt je inschrijven als individuele deelnemer of als onderdeel van een team. Eenmaal ingeschreven ben je verzekerd van een startbewijs. Dan is het nog mogelijk om je inzet te laten sponsoren door vrienden, familie, collega's en omgeving. Als event-vrijwilliger of met je bedrijf helpen kan natuurlijk ook. Lees er hieronder alles over.

Deelnemen

Wil je meedoen aan de New York Mini Marathon? Schrijf je dan in. Dit gaat in 6 eenvoudige stappen:

  1. Kies of je wil hardlopen of wandelen
  2. Kies of je individueel of in een team loopt
  3. Als je gaat hardlopen: Kies één van de afstanden: 4.2 km, 10.5 km, 21 km of Kidsrun (420 meter)
  4. Maak een profiel aan
  5. Verhoog indien gewenst het streefbedrag. Dit bedrag, dat je optioneel door middel van donaties kan ophalen voor het Diabetes Fonds, staat standaard op €150. Donaties ophalen is niet verplicht, wel gewenst.
  6. Reken eenvoudig het inschrijfgeld af van €29,50 of €12,50 voor de Kidsrun.

Nu kan het trainen beginnen.

Inschrijven hardlopen kan alleen nog op de dag zelf bij de inschrijfbalie

Inschrijven wandelen

Goed om te weten: 

  • Elke deelnemer krijgt automatisch een eigen actiepagina. Nadat jij je hebt ingeschreven ontvang je van ons een e-mail met een link waarmee je zelf een wachtwoord kunt instellen. Je gebruikersnaam is je e-mailadres. 
  • Wanneer je inlogt op je profielpagina, kun jij je gegevens makkelijk inzien, wijzigen en/of aanvullen.
  • Ben je ingeschreven als individuele loper maar wil je toch alsnog een team aanmaken? Geen punt, neem dan even contact met ons op en we helpen je verder.

Team aanmelden

Een team is een samenvoeging van individuele deelnemers die krachten willen bundelen. Er zit geen minimum of maximum aantal deelnemers aan een team. Samen trainen, fondsen werven met ludieke acties en een goede spirit geeft je team vleugels.

Eerst meldt de teamcaptain zichzelf en het team aan. Voor het aanmaken van de teampagina is het handig om alvast een teamnaam en foto bij de hand te hebben. Nog geen foto? Geen punt, deze kun je later nog toevoegen. Zodra een team is aangemaakt kunnen overige teamleden zich toevoegen aan het team wanneer zij zich inschrijven. 

Ben je ingeschreven als individuele loper maar wil je toch alsnog een team aanmaken? Geen punt, neem dan even contact met ons op dan helpen we je daarmee.

Inschrijven!

Bedrijven

Wil je met jouw bedrijf meedoen aan de New York Mini Marathon? Dat kan! Er zijn geen minimum of maximum aantal deelnemers en de mogelijkheden zijn uitgebreid. Bekijk de bedrijvenpagina voor de verschillende opties.

Vrijwilliger worden

Wil of kun je niet hardlopen, maar wil je wel meehelpen? Meld je dan aan als vrijwilliger. Lees er meer over op de vrijwilligerspagina.