Voor bedrijven

Wil je met je organisatie meedoen als sponsor van de New York Mini Marathon? Te gek! Loop bijvoorbeeld mee met een team van collega’s. Stel prijzen of materialen beschikbaar. Of help met promoten. Je hoort het, je kunt op veel manieren meedoen.

Samenwerkingsmogelijkheden

Loop mee met je bedrijfsteam
Heel gaaf als je met een groep collega’s wilt meelopen! Om ze enthousiast te maken, vertel je ze natuurlijk dat meedoen met de marathon leuk is en goed voor de teambuilding. En dat je het werk van het Diabetes Fonds ermee steunt.

Goed om te weten:

 • Je kan een ticketpakket aanschaffen voor je organisatie. Dan hoeven je collega’s zelf geen ticket te kopen. Toch liever iedereen zelf laten inschrijven? Dat kan ook. Dan regelt iedereen ook zijn eigen fondsenwerving.
 • Je kan met een shirt van de New York Mini Marathon lopen met opdruk van je eigen bedrijfsnaam. Hoe gaaf is dat!
 • Er is geen minimum of maximum aantal deelnemers voor teams.
 • Binnen je team kunnen collega’s verschillende afstanden hardlopen: de 4.2, 10.5 of 21 kilometer. Of de wandeleditie van 5 kilometer.

Als organisatie kun je jouw bedrijfsteam op 3 manieren laten meedoen:

 • Meld je bedrijfsteam zelf aan
  Bij het zelf aanmelden van een bedrijfsteam, meldt de teamcaptain alle teamleden inclusief zichzelf aan. Zo kan de teamcaptain in één keer het inschrijfgeld voor alle teamleden afrekenen. Lees meer over het aanmaken van een team.
   
 • Ga voor een teamarrangement op maat
  Je kunt ook kiezen voor een volledig bedrijfsarrangement op maat, inclusief inschrijfgeld en een donatie aan diabetesonderzoek. De pakketten starten vanaf € 600 (10 deelnemers). Naast toegang tot het evenement krijg je dan een eigen shirt met je bedrijfsnaam erop. Past dit bij jouw organisatie en wil je meer weten? Neem contact met ons op
 • Sponsor inschrijfgeld
  Als werkgever kun je het inschrijfgeld van je werknemers sponsoren. Je kiest uiteraard zelf of je alles sponsort of een deel. De werknemers betalen dan het andere deel zelf. Dit kan bij een minimum afname van 10 deelnemers. Interesse en wil je meer informatie? Neem contact met ons op.

Schrijf je in!

Word partner van het evenement
Wil je partner worden van het evenement? Er zijn 3 sponsorpakketten waar je uit kunt kiezen, inclusief tickets voor deelname. Als partner krijg je zichtbaarheid op het evenement en in de communicatie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Help op andere manieren

Laat je de hardloop- of wandelschoenen liever in de kast staan? Maar wil je de deelnemers en het

Diabetes Fonds wel helpen om een stap dichterbij genezing van diabetes te komen? Dan kun je op de volgende manieren helpen:

 • Stel prijzen beschikbaar om deelnemers te bedanken en te feliciteren met hun inzet 
 • Biedt producten of diensten aan. Denk aan bidons, kleding, medailles, terreinaankleding, etc.
 • Help met promoten en werven van deelnemers.
 • Help met collega’s op de dag zelf met de organisatie.
 • Sponsor een specifiek onderdeel van de dag. Zoals een rustpost of de kidsrun.

Doe je mee?
Het zou fantastisch zijn als jouw organisatie bijdraagt aan de New York Mini Marathon en daarmee aan onderzoek naar diabetes. Neem voor alle mogelijkheden contact met ons op via info@newyorkminimarathon.nl of bel 033 303 2056.

Zo ziet het evenement eruit
Benieuwd naar een sfeerimpressie van de New York Mini Marathon? Bekijk de aftermovie van 2022.