Met jouw bedrijf meedoen?

Wil jij met jouw bedrijf in actie komen om diabetes de wereld uit te helpen? Doe dan mee met een team of help op een andere manier. 

Meedoen met een bedrijfsteam

Er zit geen minimum of maximum aantal deelnemers aan een team. En binnen een team kunnen deelnemers afwijkende afstanden lopen (4.2 KM, 10.5 KM, 21 KM). Wanneer een bedrijf (een deel van) de deelname van werkgevers wil bekostigen, dan zijn er 3 opties.

Als bedrijf een team aanmelden? Eerst meldt de teamcaptain het team en zichzelf aan. Deze persoon kan op dat moment ook andere teamleden aanmelden en zo in één keer het inschrijfgeld voor alle teamleden afrekenen. Meer informatie en handige tips over een team aanmaken lees je bij Hoe werkt het?

Liever een volledig teamarrangement? Wij bieden volledige bedrijfsarrangementen aan op maat, inclusief inschrijfgeld en een donatie aan diabetesonderzoek. De pakketten starten vanaf €1000 (bij 10 startbewijzen) en zijn uit te breiden met online zichtbaarheid vooraf, op de dag zelf, tips & tricks bij het trainen en meer. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op.

Alleen een deel van het inschrijfgeld sponsoren? Ook bestaat er de mogelijkheid als werkgever het inschrijfgeld van werknemers voor een deel te sponsoren doormiddel van een actiecode. De werknemers bekostigen dan het andere deel zelf. Dit is mogelijk bij een minimum afname van 10 startbewijzen. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op.

Niet hardlopen wel steunen

Laat je de hardloopschoenen liever in de kast staan maar wil je de deelnemers en het Diabetes Fonds helpen om een stap dichterbij de genezing van diabetes te komen? Dan zijn er verschillende opties, bijvoorbeeld:

  • Prijzen beschikbaar stellen om deelnemers te bedanken en te feliciteren met hun inzet 
  • Producten en/of diensten ten behoeve van de evenementenorganisatie
  • Een specifiek onderdeel van het event sponsoren (zoals de podcast, de deelnemerspakketten en meer)
  • Hoofdsponsor worden van de New York Mini Marathon (afspraken en invulling volledig op maat). Neem voor meer informatie hierover contact met ons op.

Het zou fantastisch zijn als jouw organisatie bijdraagt aan de New York Mini Marathon Digital Edition en daarmee aan diabetesonderzoek. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op via info@newyorkminimarathon.nl of bel 033 303 2056