Hoe werkt het?

Deelnemen aan de New York Mini Marathon - Digital Edition kan op meerdere manieren. Je kunt je inschrijven als individuele deelnemer of als onderdeel van een team. Eenmaal ingeschreven ben je verzekerd van een startbewijs. Dan is het nog mogelijk om je inzet te laten sponsoren door vrienden, familie, collega's en omgeving. 

Deelnemen

Wil je meedoen aan de New York Mini Marathon? Schrijf je dan in. Dit gaat in 6 eenvoudige stappen:

1. Kies of je individueel loopt of in een team
2. Kies één van de afstanden: 4.2 km, 10.5 km of 21 km
3. Maak een profiel aan 
4. Verhoog indien gewenst het streefbedrag aan. Dit bedrag, dat je optioneel door middel van donaties kan ophalen voor het Diabetes Fonds, staat standaard op € 150. Donaties ophalen is niet verplicht, wel gewenst.
5. Geef aan of je wel of niet een hardloopshirt wilt aanschaffen
6. Reken eenvoudig het inschrijfgeld van € 15 af.

You're ready to go! Nu kan het trainen beginnen! 

Goed om te weten: 

  • Elke deelnemer krijgt automatisch een eigen actiepagina. Nadat jij je hebt ingeschreven ontvang je van ons een e-mail met een link waarmee je zelf een wachtwoord kunt instellen. Je gebruikersnaam is je e-mailadres. De pagina dient als je actiepagina om sponsorgeld in te zamelen (optioneel).
  • Wanneer je inlogt op je profielpagina, kun jij je gegevens makkelijk inzien, wijzigen en/of aanvullen.
  • Ben je ingeschreven als individuele loper maar wil je toch alsnog een team aanmaken? Geen punt, neem dan even contact met ons op dan helpen we je daarmee.

Team aanmelden

Een team is een samenvoeging van individuele deelnemers die krachten willen bundelen. Er zit geen minimum of maximum aantal deelnemers aan een team. Samen trainen, fondsen werven met ludieke acties en een goede spirit geeft je team vleugels.

Eerst meldt de teamcaptain zichzelf en het team aan. Voor het aanmaken van de teampagina is het handig om vast een teamnaam en teamfoto bij de hand te hebben. Nog geen foto? Geen punt, deze kan je later nog toegevoegen. Zodra een team is aangemaakt kunnen overige teamleden zich toevoegen aan het team wanneer zij zich inschrijven. 

Goed om te weten:

  • Indien gewenst kan de rol van teamcaptain op een later moment nog door iemand anders overgenomen worden. Neem hiervoor contact met ons op. 
  • Hoewel het natuurlijk ontzettend leuk is om met een heel team dezelfde afstand te lopen, hoeft het niet: elk teamlid kan tijdens het inschrijven de afstand kiezen die hij/zij wil lopen.
  • Ben je ingeschreven als individuele loper maar wil je toch alsnog een team aanmaken? Geen punt, neem dan even contact met ons op dan helpen we je daarmee.

Bedrijven

Wil je met jouw bedrijf meedoen aan de New York Mini Marathon - Digital Edition? Dat kan! Er zijn geen minimum of maximum aantal deelnemers en de mogelijkheden zijn uitgebreid. Lees meer over meedoen met jouw bedrijf.

Actiepagina

Dagelijks dromen 1,2 miljoen mensen in Nederland van de genezing van diabetes. Help mee door jouw inzet tijdens de New York Mini Marathon te laten sponsoren. Hoe dit kan, lees je op de Kom in actie pagina

Heb je nog vragen? Bekijk de veelgestelde vragen.