Hoe werkt het?

Deelnemen aan de New York Mini Marathon kan op meerdere manieren: Je kunt je inschrijven als individuele runner of als onderdeel van een team. Eenmaal ingeschreven ben je verzekerd van een startbewijs. Dan is het nog mogelijk om je inzet te laten sponsoren door vrienden, familie, collega's en omgeving. 

 

Runner

Wil je meedoen aan de New York Mini Marathon? Dan dien jij je in te schrijven. Als runner volg je dan 5 eenvoudige stappen:

1. Kies of je in een alleen loopt of in een team.
2. Kies een van de drie afstanden (4,2 km / 10,5 km / 21 km)
3. Maak een profiel aan
4. Vul een streefbedrag in wat je bij elkaar wilt gaan werven, je eerste donatie is je eigen inschrijfgeld
5. Geef aan of je wel of niet een hardloopshirt wilt aanschaffen
6. Reken eenvoudig het inschrijfgeld van € 37,50 af.
You're ready to go! ... nu kan het trainen beginnen! 

Goed om te weten: 

  • Elke runner heeft een eigen profielpagina.  Nadat jij je hebt ingeschreven ontvang je van ons een e-mail met een link waarmee je zelf een wachtwoord kan instellen. Je gebruikersnaam is je e-mailadres.
  • Wanneer je inlogt in je profiel, kun jij je gegevens makkelijk inzien, wijzigen en/of aanvullen.

 
Team

Een team is een samenvoeging van individuele runners die krachten willen bundelen. Er zit geen minimum of maximum aantal deelnemers aan een team. Wel kunnen jullie wellicht samen trainen, fondsen werven met ludieke acties en een goede spirit geeft je team vleugels.

Eerst meldt de team captain het team en zichzelf aan. Voor het aanmaken van de teampagina is het handig om vast een teamnaam en teamfoto bij de hand te hebben. Nog geen foto? Geen punt, deze kan je later nog toegevoegen. Zodra een team is aangemaakt kunnen overige teamleden zich toevoegen aan het team wanneer zij zich inschrijven. 

Goed om te weten:

  • Indien gewenst kan de rol van team captain op een later moment nog door iemand anders overgenomen worden.
  • Hoewel het natuurlijk ontzettend leuk is om met een heel team dezelfde afstand te lopen, hoeft het niet: elk teamlid kan tijdens het inschrijven de afstand kiezen die hij/zij wil lopen.

Actiepagina

Voor één dag toveren we de Kop van Zuid in Rotterdam om tot een marathonparcours van Amerikaanse allure. Waarom? Omdat het lopen van de echte New York-marathon voor velen een droom is. Net als de genezing van diabetes. Daar dromen dagelijks 1,2 miljoen mensen in Nederland van. 

Samen brengen we op 6 oktober de genezing van diabetes, dichterbij. Stap voor stap. Kilometer voor kilometer! Help mee door jouw inzet tijdens de New York Mini Marathon te laten sponsoren. Hoe dit kan, lees je op de Kom in actie pagina.

Vrijwilliger worden

Wil of kan je niet rennen, maar wil je wel meehelpen? Meld je dan aan als vrijwilliger. Lees er meer over op de vrijwilligerspagina.