Hoe werkt het?

Deelnemen aan de New York Mini Marathon kan op meerdere manieren: Je kunt je inschrijven als individuele runner of als onderdeel van een team. Eenmaal ingeschreven ben je verzekerd van een startbewijs. Dan is het nog mogelijk om je inzet te laten sponsoren door vrienden, familie, collega's en omgeving. 

 

Deelnemen

Wil je meedoen aan de New York Mini Marathon? Schrijf je dan in. Dit gaat in 5 eenvoudige stappen:

1. Kies of je individueel loopt of in een team
2. Kies een van de drie afstanden: 4.2 km, 10.5 km, 21 km of Kidsrun (420 meter)
3. Maak een profiel aan
4. Vul een streefbedrag in dat je bij elkaar wilt gaan werven, je eerste donatie is je eigen inschrijfgeld
5. Geef aan of je wel of niet een hardloopshirt wilt aanschaffen
6. Reken eenvoudig het inschrijfgeld van € 37,50 af (of € 30 voor early birds tot 15 april 2019).
You're ready to go! Nu kan het trainen beginnen! 

Goed om te weten: 

  • Elke runner heeft een eigen profielpagina dat dient als je actiepagina om sponsorgeld in te zamelen. Nadat jij je hebt ingeschreven ontvang je van ons een e-mail met een link waarmee je zelf een wachtwoord kunt instellen. Je gebruikersnaam is je e-mailadres.
  • Wanneer je inlogt op je profielpagina, kun jij je gegevens makkelijk inzien, wijzigen en/of aanvullen.
  • Ben je ingescreven als individuele loper maar wil je toch alsnog een team aanmaken? Geen punt, neem dan even contact met ons op dan helpen we je daarmee.

 


Team aanmelden

Een team is een samenvoeging van individuele runners die krachten willen bundelen. Er zit geen minimum of maximum aantal deelnemers aan een team. Samen trainen, fondsen werven met ludieke acties en een goede spirit geeft je team vleugels.

Eerst meldt de teamcaptain zichzelf en het team aan. Voor het aanmaken van de teampagina is het handig om vast een teamnaam en teamfoto bij de hand te hebben. Nog geen foto? Geen punt, deze kan je later nog toegevoegen. Zodra een team is aangemaakt kunnen overige teamleden zich toevoegen aan het team wanneer zij zich inschrijven. 

Goed om te weten:

  • Indien gewenst kan de rol van teamcaptain op een later moment nog door iemand anders overgenomen worden. Neem hiervoor contact met ons op. 
  • Hoewel het natuurlijk ontzettend leuk is om met een heel team dezelfde afstand te lopen, hoeft het niet: elk teamlid kan tijdens het inschrijven de afstand kiezen die hij/zij wil lopen.
  • Ben je ingescreven als individuele loper maar wil je toch alsnog een team aanmaken? Geen punt, neem dan even contact met ons op dan helpen we je daarmee.

 

 

Bedrijven

Wil je met jouw bedrijf meedoen aan de New York Mini Marathon? Dat kan! Er zijn geen minimum of maximum deelnemers en de mogelijkheden zijn uitgebreid. Lees meer over meedoen met jouw bedrijf.

 

Actiepagina

Dagelijks dromen 1,2 miljoen mensen in Nederland van de genezing van diabetes. Help mee door jouw inzet tijdens de New York Mini Marathon te laten sponsoren. Hoe dit kan, lees je op de Kom in actie pagina.

Vrijwilliger worden

Wil of kan je niet rennen, maar wil je wel meehelpen? Meld je dan aan als vrijwilliger. Lees er meer over op de vrijwilligerspagina.