Routes

Voor één dag waan jij je in New York. Je loopt langs wolkenkrabbers, rent tussen de knalgele taxi's en wordt aangemoedigd door cheerleaders en andere enthousiastelingen!

Als deelnemer kun je kiezen tussen een van de vier routes*
Mocht je last minute nog je afstand willen wijzigen, geef dit dan aan bij de inschrijfbalie, dan kun je sowieso nog de afstand lopen die je wil lopen. 

4.2 km hardlopen

De échte New York Mini Marathon afstand, een tiende marathon. Ook geschikt voor kinderen die graag een sportieve uitdaging aangaan. Het is een gevarieerde route met een leuke rustpost onderweg (gele route). Bekijk de route ook via Google Maps (4.2 km map) of Strava (4.2 km strava)

4.2 km plattegrond

10.5 km hardlopen

Een kwart marathon (blauwe route). Over de Erasmusbrug en in de Maastunnel. Hoe gaaf is dat? Bekijk de route ook via Google Maps (10.5 km map) of Strava (10.5 km strava)

10.5 km plattegrond

Meld je aan

21 km hardlopen

Een halve marathon (rode route). De langste en daarom ook wel meest bijzondere route van de NYMM! Over en onder het water! Bekijk de route ook via Google Maps (21 km map) of Strava (21 km strava)

21 km plattegrond

Kidsrun

Een parcours van 420 meter bij de start-/finishterrein, speciaal voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar, met leuke obstakels en spellen onderweg (oranje route). Verkleed aan de start staan als een superheld of in een Amerikaanse outfit? Ja graag!

Kidsrun plattegrond

Meld je aan

 


*Alle routes en locatie zijn onder voorbehoud. Plattegronden zijn ter indicatie.
Deelnemers ontvangen enkele dagen voor het event de definitieve routes.

Bewegwijzering en routes

De New York Mini Marathon is een fondsenwervend evenement van het Diabetes Fonds: in verband met het aantal deelnemers en de vergunningen, worden de routes niet op een afgesloten parcours gelopen en dienen deelnemers overige weggebruikers, verkeersregels- en regelaars, natuur en milieu te respecteren.

Het parcours is door middel van bewegwijzeringbordjes aangegeven. Veiligheidsregelaars gaan op drukke of onduidelijke punten staan.

Veiligheid

Aanwijzingen van de organisatie en verkeersregelaars dienen ten alle tijden opgevolgd te worden. 

Hardlopen gebeurt met velen tegelijk. Het is belangrijk dat iedereen gezond de finish passeert. Signaleer je een medeloper die onverantwoord bezig is, spreek hem/haar hierop aan of waarschuw een medewerker van de organisatie of de EHBO.

Rechts lopen, links inhalen

Houd zoveel mogelijk de rechterkant van de weg aan, zodat snellere lopers links kunnen inhalen. Deelnemers maken gebruik van voetpaden en waar aangegeven eventueel fietspaden. Er mag niet op de autowegen of door rood gerend worden.

Over de hele route zijn diverse rustposten waar water en versnaperingen te vinden zijn. 

21 KM plattegrond 21 KM
10.5 KM plattegrond 10.5 KM
4.2 KM plattegrond 4.2 KM
Kidsrun plattegrond Kidsrun