Waarom?

Hé jij, held op hardloopschoenen. Goed dat je er bent. We hebben namelijk een unieke uitdaging voor je. De grootste marathon ter wereld komt naar Rotterdam. En we kunnen jouw energie goed gebruiken.

Op 13 mei 2023 halen wij The Big Apple naar de Havenstad, jij haalt het beste uit jezelf. We dagen je uit met urban trails van Amerikaanse allure. Zigzaggend tussen wolkenkrabbers, langs het water, over de brug, door naar de finish. Het kan in New York én het kan in Rotterdam.

4.2, 10.5 of 21 kilometer, jij kiest het ideale parcours om jezelf uit te dagen. Je hebt geen marathonervaring nodig om jezelf te overstijgen. De New York Mini Marathon is groots voor iedereen. Voor doeners met dromen, van jong tot oud. Want wat je sportieve doel ook is, op 13 mei is Manhattan aan de Maas hét decor voor jouw moment, jouw droom.

Ook wij hebben een droom. En dat is diabetes genezen voor meer dan 1 miljoen mensen in Nederland. Daar hebben we geld voor nodig. Door deel te nemen aan de leukste run in Rotterdam help je mee onze droom werkelijkheid te laten worden. Daarmee doe je niet alleen iets moois voor jezelf, maar ook voor iedereen met diabetes.

Zo maken we samen de wereld een beetje beter. Stap voor stap, tot aan de finish.

Dus, care to run with us?

 

 

Over diabetes
Over het Diabetes Fonds
Wat is het verschil tussen diabetes type 1 en type 2?
Hoeveel mensen krijgen complicaties van diabetes?