Programma

Op 12 oktober 2019 is het Park bij de Euromast voor één dag 'Central Park', de start- en finishlocatie van de New York Mini Marathon. Hier ben je vanaf 8.00 uur van harte welkom met je fanclub en mascottes en kun je bij de inschrijfbalies je startbewijs ophalen. 

 

08.00

 

Start- en finishterrein 'Central Park' open

Startbewijzen bij inschrijfbalies afhalen

09.00

 

Welkom & laatste praktische punten

Start muziek & entertainment

09.15

Eerste startschot 21 km*

10.00

Eerste startschot 10.5 km* 

10.20

Eerste startsshot Kidsrun

10.30

Eerste startschot 4.2 km* 

10.50

Tweede startschot Kidsrun

11.20

Derde startschot Kidsrun

12.00 - 12.30 

 

Feestelijke afsluiting met George Baker &

Bekendmaking eindbedrag

13.30

Einde evenement

*(Deelnemers vertrekken gefaseerd in waves om de zoveel minuten).

 

Op het festivalterrein is er van alles te beleven: live muziek, warming up, diverse artiesten, bijzondere verhalen, informatie over diabetes, een food-truck en koffiekar, en nog veel meer! 

Op de route kom je allerlei leuke highlights en entertainment tegen. Afhankelijk van de route die je loopt, ren je door het stadsgroen van de Broncobuurt of langs het Kasteel van Sparta. Je geniet van de beats van DJ Lucky Jones (winnaar van de FUNX DJ battle) en een opzwepende marchingband. Bij de Rocky challenge waan jij je even Rocky Balboa en in ‘Chinatown aan de Maas’ laat je je betoveren door een draak. Bijna bij de finish? Say cheese bij de Skyline-selfie en ren dan langs de cheering squad richting de eindstreep om je welverdiende medaille en waterbidon te ontvangen.

Het programma is onder voorbehoud. Deelnemers ontvangen enkele dagen voor het evenement een mail met de laatste informatie.

De New York Mini Marathon is een rookvrij evenement.

Bekijk de routes