Kom in actie

De New York Mini Marathon (NYMM) is een enorm spektakel net zoals de echte New York-marathon. En dit jaar pakken we uit met de vijfde jubileumeditie! De NYMM is toegankelijk voor mensen van alle leeftijden en niveaus. Het gaat om fun, gezelligheid en saamhorigheid. We houden niet bij welke tijd je loopt, maar door mee te doen, breng je de droom van 1,2 miljoen mensen met diabetes dichterbij: genezing. Stap voor stap, tot aan de finish.

Doe jij ook mee?

Aanmelden met korting

Je eigen actiepagina

Na je aanmelding voor de New York Mini Marathon krijg je een eigen actiepagina. Hiermee kun je als NYMM-deelnemer eenvoudig een donatieverzoek doen aan familie, vrienden, collega's of sportmaatjes. Je ontvangt een e-mail en ziet meteen je teller oplopen op je actiepagina. Samen brengen we de genezing van diabetes dichterbij.

Hoe persoonlijker jij je actiepagina maakt, hoe eerder mensen bereid zijn om te geven. Een foto en motivatie toevoegen werkt erg goed. Het vragen om donaties is niet verplicht, maar we stellen het zeer op prijs als je dit wel doet. Daag jezelf niet alleen fysiek uit, stel een streefbedrag in en kijk hoever je komt. Het is voor een goed doel! Donaties werven is niet verplicht, maar het wordt wel erg gewaardeerd.

Lees de tips en bekijk het actiemateriaal ter inspiratie en maak jouw actie tot een succes.