Kom in actie

Diabetes is een slijtageslag. Een marathon waarvan miljoenen mensen wereldwijd niet weten of ze de finish gaan halen. Of je nu oud, jong, klein of groot bent, diabetes kan overal in je lichaam inbreken. Help mee: Stap voor stap. Kilometer voor kilometer! 

 

Je eigen actiepagina

Iedereen die zich inschrijft voor de New York Mini Marathon krijgt een eigen actiepagina. Hiermee kun je als deelnemer je omgeving eenvoudig vragen om je inzet te steunen met een donatie. Je familie, vrienden, collega's of sportmaatjes kunnen eenvoudig een donatie geven. Je ontvangt dan een e-mail en ziet meteen je teller oplopen op je actiepagina. Samen brengen we de genezing van diabetes dichterbij. 

 

Maak je pagina persoonlijk

Hoe persoonlijker jij je actiepagina maakt, hoe eerder mensen bereid zijn om te geven. Dus vergeet vooral niet om een foto en je motivatie toe te voegen. Hoewel het vragen om donaties niet verplicht is, stellen wij het zeer op prijs als je het wel doet. Daag jezelf uit, stel een streefbedrag in en kijk hoever je komt. Het is voor een goed doel!

Lees de tips en check het actiemateriaal om inpiratie op te doen en maak jouw actie tot een succes.