Kom in actie

Het lopen van de echte New York-marathon is voor velen een droom. Net als de genezing van diabetes. Daar dromen dagelijks 1,2 miljoen mensen in Nederland van. Door deel te nemen aan de New York Mini Marathon help je mee de droom dichterbij te halen. Je doet mee voor jezelf, maar ook voor een ander. Zo maken we samen de wereld een beetje beter. Stap voor stap. Tot aan de finish

Dus, care to run with us?

Je eigen actiepagina

Iedereen die zich inschrijft voor de New York Mini Marathon krijgt een eigen actiepagina. Hiermee kun je als deelnemer je omgeving eenvoudig vragen om je inzet te steunen met een donatie. Je familie, vrienden, collega's of sportmaatjes kunnen eenvoudig een donatie doen. Je ontvangt dan een e-mail en ziet meteen je teller oplopen op je actiepagina. Samen brengen we de genezing van diabetes dichterbij. 

Hoe persoonlijker jij je actiepagina maakt, hoe eerder mensen bereid zijn om te geven. Dus vergeet vooral niet om een foto en je motivatie toe te voegen. Hoewel het vragen om donaties niet verplicht is, stellen wij het zeer op prijs als je het wel doet. Daag jezelf niet alleen fysiek uit, stel een streefbedrag in en kijk hoever je komt. Het is voor een goed doel!

Lees de tips en check het actiemateriaal om inpiratie op te doen en maak jouw actie tot een succes.