Kom in actie

Diabetes is een slijtageslag. Een marathon waarvan miljoenen mensen wereldwijd niet weten of ze de finish gaan halen. Of je nu oud, jong, klein of groot bent, diabetes kan overal in je lichaam inbreken. Help mee: Stap voor stap. Kilometer voor kilometer! 

Iedereen die zich inschrijft voor de New York Mini Marathon krijgt een eigen actiepagina. Hiermee kun je als deelnemer je omgeving vragen om je inzet te sponsoren. Je familie, vrienden, collega's of sportmaatjes kunnen eenvoudig een donatie doen. Je ontvangt dan een e-mail en ziet meteen je teller oplopen op je actiepagina! Samen brengen we de genezing van diabetes dichterbij. Stap voor stap. Kilometer voor kilometer!  

Hoe persoonlijker jij je actiepagina maakt, hoe eerder mensen bereid zijn om te geven. Dus vergeet vooral niet om een foto en je motivatie toe te voegen. Hoewel het werven van fondsen niet verplicht is, stellen wij het zeer op prijs als deelnemers dit wel doen. Daag jezelf uit, stel een streefbedrag is en kijk hoever je komt.

Lees de sponsortips en check het actiemateriaal om inpiratie op te doen en jouw actie tot een succes te maken.