Vrijwilligers 2021

Nog te gaan

Zaterdag 2 oktober 2021 haalt het Diabetes Fonds voor de derde keer de Big Apple naar de Havenstad tijdens de New York Mini Marathon 2021.

Om die dag tot een succes te maken hebben wij vrijwilligers nodig! Oftewel jij! Waar moet je aan denken? Helpen met de aankleding van het evenement, inschrijfbalies en rustposten bemannen, allerlei praktische ondersteunende klussen en natuurlijk de deelnemers aanmoedigen en toejuichen!

Wil je ons komen helpen? Meld je dan hier aan door kosteloos een persoonlijke pagina aan te maken óf door een mailtje te sturen naar info@newyorkminimarathon.nl. Laat ons weten waarom en hoe je het liefst wilt helpen. 

Waarom een pagina aanmaken?
Door een eigen actiepagina aan te maken, kan je net als de deelnemers, je inzet laten sponsoren. De link naar je eigen pagina kan je delen met vrienden, familie en collega's, met de vraag of zij een donatie willen doen om te helpen meer onderzoek naar diabetes mogelijk te maken. Het mág wel, maar het hoeft niet. Met je hulp op de dag zelf zijn we al enorm blij!

Contactgegevens


Team Acties & Evenementen 

info@newyorkminimarathon.nl

(033) 4622055